![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Selamlar arkadaşlar. Ben Ümit Saraç. İzmir/ Bergamalıyım. Buraya gelme sebebim iş. Şuan özel bir otelde Sağlık Merkezi sorumlusuyum. Çorluda uzun yıllar aktif olarak sporla uğraşacağım. Birşekilde, biryerlerde karşılaşırız umarm.
KARİYER -Badminton Milli Takım oyunculuğu(Pamukkale Üniversitesi) -Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonluğu(Pamukkale Üniversitesi) -Tenis İl birincilikleri (Denizli) -5 yıl aktif tenis yaşamı( okul takımı, ferdi turnuvalar, EĞİTMENLİK.) Çorluda tenisi seven ve tenisi öğrenmek isteyenlere Özel ders verilir. |
|
|
|||
|
|||
|
şubat ayında çorluda olacagım inş o zaman oynarız bnde 1. kademe antrenörüm aralıklı 10 yıldır oynuyorum
|
|
|
|||
|
|||
|
şimdi nerdesin arkadaşım.1kademe antrenör yardımcı antrenör vasfındadır biliosundur sanırım. yardımcı olurum 2.kademe almana... ne güzel ama 10 yılını vermıssın.ben unıde tanıstım tenısle. tenıs okulu açma şansımız varmı corluda kapsamlı olarak?
|
|
|
|||
|
|||
|
biliyorum şimdi erzurumda üniversite okuyorum subat tatiline gelicem inş tenis okulu konusunu tam olarak bilmiorum ama cok uurasmak gerekio bnm su an calıştıım akademi cok zor kuruldu bazı yerlerden torpilin olması gerekio
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |